14 december 2006

Extremist Explorer


Het schijnt dat Nederlandse rechts-extremisten steeds vaker met elkaar communiceren via het internet. Hardcore Holland aanhangers worden aangespoord tot rascistisch gedrag, het liefst gepaard met geweld. De Hitler groet wordt gebracht op fora's en alle hulpeloze zielen die zich hier tot aangetrokken voelen kunnen participeren.
Extremist Explorer : het allernieuwste propaganda middel met zo'n 3000 (!) hits per dag.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahah
nee, we worden niet aangespoord tot geweld. echt, vaag dat dit zomaar geschreven word, dit noem ik nou nog eens vooroordelen!
ik ben zelf ook lid van die site, het is eerder bedoeld om je mening over bepaalde onderwerpen te uiten..

Anoniem zei

Joos ik geef je helemaal gelijk, zelf ben ik ook lid en er word niet op het forum aangezet tot haat! En dat dit zo word gepubliceerd is discriminatie! En daar waren jullie toch tegen? Het is bedoeld om je mening te kunnen zeggen, (extreem) links heb ook dit soort fora...

Anoniem zei

he wat moet dat al die buitenlanders moeten oprotten man het word hier steeds vol je in nederland is wel gvd ons land he ons volk eigen volk eerst nazi in nederland MOET BLIJVEN GEERD WILDERS MET ZIJN FILM JE KRIJGT VAN MIJ EEN 10 CIJVER MET JOU FILM OKE DAN GR NL SKINHEAD NL GR UIT DENHAAG WHITE POWER

Anoniem zei

ej dit is echt nep

misschien houden de meesten racisten
van hardcore maar dan hoefd het nog niet te zijn van als iemand naar hardcore luisterd rasict is
en net als wat joost zij
dan noem je nou echt voor oordelen
terwijl hun dneken dat wij vooroordelen dat is dus niet zo

marjah wie mij niet geloven wil moet maar dah lompe stuk tekst geloven mar ik ben pleite latersssssss

Anoniem zei

heel die kanker moslims moeten gewoon oprotten naar hun eigen land.
ga daar werken ofzo en dan dat daar weinig i te verdienen verschil moet er zijn en btw watf wil je daar kopen in die armemoedzaaiel landen

beetje ons werk af pakken en dan hier nog is moskees plaatsen ook
die spoort WHITE POWER NIGGERS
Flikker is gouw op mej die kanker moskee's als ik bij men sgatje goa sloape wor ik onderand 7 uur wakker van deh kattegejank om de hoek van die kanker moskee bom er op en weg er mee eej wie doet er mee en zeg geen nee


en als geert wilders dit leest hij mag er zijn hij is tenminste iemand die op komt voor zijn vaderland
en wat hij zegt dat de moslim een achterlijke cultuur heefd heefd ie 100% gelijk mee

op gerot kk buitelanders ons land
iege volk HEERST

groetjes tilburg;)

Anoniem zei

Wtf. Stelletje tering racisten. Als je zo voor je eigen land bent, leer dan eerst maar eens goed nederlands typen. Als je je eigen taal niet eens goed beheerst, durf je jezelf dan nog wel een echte nederlander te noemen?
Ik geef toe dat er ook net iets teveel buitenlanders komen, maar dat betekent niet dat ze er allemaal uit geschopt moeten worden. Blijf vooral lekker in die achterlijke steden wonen en hou hardcore erbuiten, dan heeft de rest van nederland geen last van jullie.

Anoniem zei

ech nie weis jully....

Anoniem zei

Ik ben het ook met de eerste reactie eens. En dan zie je verder op nog eens een reactie van een of andere mafketel die denkt dat hij Nederlands is. maar spreekt nog slechter Nederlands dan een illegale marokaan die nog maar een week in Nederland zit onder gedoken. De meeste nazi's kunnen niet eens Nederlands! Maar ik ben ook tegen het bouwen van moskeeën hier in Nederland. Die buitenlanders hebben zich wel aan te passen aan onze normaliteit. Zometeen wil hare majesteit de koningin nog de handgroet veranderen in buigingen omdat die buitenlanders dat doen. en daar ben ik wel tegen. maar het onderwerp waar het over gaat vind ik nergens op slaan dat is puur vooroordeel van een of ander tjappo die waaarscheinlijk niet eens uit Nederland komt.

mvg.

Anoniem zei

Wat een kut onzin allemaal.. :S
Het is gewoon muziek, meer dan dat, het is een manier van leven..
Hierin hoort geen racisme, kijk als je me niet gelooft maar eens naar Hardcore-United.. En dan nog beweren dat het racistisch is?? Nee, dacht het dus niet he ;)
Natuurlijk, er zijn mensen bij die racistisch zijn, maar dat heb je overal..
Aangespoord tot geweld? Nee ZEKER NIET! Aangespoord om je MENING kwijt te raken? Misschien, maar zeker niet tot racisme.

HC4L.

Anoniem zei

hardcore-tilburg will never die

Anoniem zei

de tering hey,

jullie maken je allemaal druk om iets waar we toch geen zeggen schap over hebben.
als de staat het wil drijft die toch zn zin wel door.

ja we lopen heel erg veel werk mis omdat er "te veel" buitenlandse zijn maar ga nou eens kijken naar hoe ze te werk gaan....

de gene die echt willen doen er alles voor om hun huisje boompje beestje te verdienen

helaas zijn het JUIST de gene die NIET willen die het verknallen voor jun "ras" maar dat doen nederlanders ook!!!!!!!!

SCHOP die eikels de grens over en let maar op nederland komt weer tot leven en woord weer fijn om te wonen en werken omdat het er dan ook is en niet van die nep gasten.

en wat hardcore betreft ik loop een club tent in of wat dan ook en heb al ruzie omdat er flikkers met VOOROORDELEN zijn die dan gelijk ruzie zoeken en het niet eens alleen afkunnen dus heb daar niks te zoeken.

de ECHTE GABBERS staan er voor elkaar met elkaar dus niet tegen elkaar ook net tegen die auslanders.
wij hebben onze hardcore jullie je eigen favoriet snap niet dat daar al zoveel ruzie om gemaakt woord.

je zal maar niks te doen hebben....


de groeten uit multicultureel zaanstad